שבבי עץ לעישון | שבבי עץ למעשנת

שבבי עץ לעישון

עישון מזון שימש בעבר כאמצעי להארכת חיי המזון. בתקופות קדומות, נעשה העישון באמצעות הנחת המזון בתא סגור אליו הועבר עשן שנוצר משריפת גזרי עץ, וטעמו של המזון השתנה בהתאם לסוג העץ הנשרף, כמות העשן שנכנסה לכלי ומשך זמן העישון.
בימינו, מטרת עישון המזון אינה שימורו בלבד, והוא משמש בעיקר לשם שדרוג טעמו של המזון. עישון מזון כיום, מתבצע באמצעות מעשנות שונות או במנגלים, תוך שימוש בשבבי עץ לעישון המעניקים למזון טעם מיוחד בהתאם לסוג העץ.
שבבי עץ לעישון מזון, ניתן להפיק מסוגים שונים של עצים ארומטיים ובחברת "גזם" אנו מפיקים אותם מעצי אפרסק, דובדבן, תפוח, ער אציל, עצי אלון מחביות יין, משמש ועוד מגוון סוגים שונים.
. שבבי העץ לעישון הם המוסיפים את הארומה הייחודית והמשובחת למזון המעושן.
"גזם" מתמחה בייצור תערובות ייחודיות של שבבי עץ לעישון, ליצירת רמת עישון גבוהה ואיכותית.
*לחברתנו חשוב להדגיש כי אנו עוסקים במיחזור העצים ואין אנו כורתים את העצים לשם התהליך!

לשבבי עץ לעישון איכותיים וברמה הגבוהה ביותר צור עמנו קשר!
גזם: 03-90-60-317

שבבי עץ לעישון
נסורת למעשנת >>
שבבי עץ לעישון בשר וגבינות נסורת למעשנת