נסורת למעשנת

נסורת למעשנת

עישון מזון שימש בעבר כאמצעי להארכת חיי המזון. בתקופות קדומות, נעשה העישון באמצעות הנחת המזון בתא סגור אליו הועבר עשן שנוצר משריפת גזרי עץ, וטעמו של המזון השתנה בהתאם לסוג העץ הנשרף, כמות העשן שנכנסה לכלי ומשך זמן העישון.
בימינו, מטרת עישון המזון אינה שימורו בלבד, והוא משמש בעיקר לשם שדרוג טעמו של המזון. עישון מזון כיום, מתבצע באמצעות מעשנות שונות או במנגלים, תוך שימוש בנסורת למעשנת המעניקים למזון טעם מיוחד בהתאם לסוג העץ.
נסורת למעשנת מזון, ניתן להפיק מסוגים שונים של עצים ארומטיים ובחברת "גזם" אנו מפיקים אותם מעצי אפרסק, דובדבן, תפוח, ער אציל, עצי אלון מחביות יין, משמש ועוד מגוון סוגים שונים.
. שבבי העץ לעישון הם המוסיפים את הארומה הייחודית והמשובחת למזון המעושן.
"גזם" מתמחה בייצור תערובות ייחודיות של שבבי עץ לעישון, ליצירת רמת עישון גבוהה ואיכותית.
*לחברתנו חשוב להדגיש כי אנו עוסקים במיחזור העצים ואין אנו כורתים את העצים לשם התהליך!

לנסורת למעשנת איכותיים וברמה הגבוהה ביותר צור עמנו קשר!
גזם: 03-90-60-317

אודותינו

החברה פועלת משנה 2008. פעילותנו מתרכזת במיון חומרים שנועדו להטמנה, באספקת קומפוסט, ייצור שבבי עץ לחיפוי קרקע, ייצור שבבי עץ לעישון וייצור עצים להסקה. פסולת הגזם עוברת במפעלינו תהליך ארוך וקפדני כאשר היא ממוינת לשימושים שונים שעוברים את תהליך העיבוד שלהם מחומר גולמי שנועד להטמנה למוצרים איכותיים וירוקים, וכך מונעים הטמנת פסולת מיותרת!

חברת "גזם" מבצעת עבודות מיחזור שונות למען איכות הסביבה ולמען כולנו

נסורת למעשנת