נסורת למעשנת בשר, נסורת למעשנת דגים ונסורת למעשנת גבינות

נסורת למעשנת בשר, נסורת למעשנת דגים ונסורת למעשנת גבינות

עישון מזון שימש בעבר כאמצעי להארכת חיי המזון. בתקופות קדומות, נעשה העישון באמצעות הנחת המזון בתא סגור אליו הועבר עשן שנוצר משריפת גזרי עץ, וטעמו של המזון השתנה בהתאם לסוג העץ הנשרף, כמות העשן שנכנסה לכלי ומשך זמן העישון.
בימינו, מטרת עישון המזון אינה שימורו בלבד, והוא משמש בעיקר לשם שדרוג טעמו של המזון. עישון מזון כיום, מתבצע באמצעות מעשנות שונות או במנגלים, תוך שימוש בנסורת למעשנת המעניקים למזון טעם מיוחד בהתאם לסוג העץ.
נסורת למעשנת מזון, ניתן להפיק מסוגים שונים של עצים ארומטיים ובחברת "גזם" אנו מפיקים אותם מעצי אפרסק, דובדבן, תפוח, ער אציל, עצי אלון מחביות יין, משמש ועוד מגוון סוגים שונים.
. שבבי העץ לעישון הם המוסיפים את הארומה הייחודית והמשובחת למזון המעושן.
"גזם" מתמחה בייצור תערובות ייחודיות של שבבי עץ לעישון, ליצירת רמת עישון גבוהה ואיכותית.
*לחברתנו חשוב להדגיש כי אנו עוסקים במיחזור העצים ואין אנו כורתים את העצים לשם התהליך!

לנסורת למעשנת איכותיים וברמה הגבוהה ביותר צור עמנו קשר!
גזם: 03-90-60-317

שבבי עץ לעישון
נסורת למעשנת בשר וגבינות נסורת למעשנת דגים וגבינות